MADE BY BIGBANG




4 luni, 4 mini albume,8 single-uri.

Lansarea noului album BIGBANG a fost cu siguranta cel mai anticipat eveniment al anului 2015 in industria muzicala coreeana si nu numai .
Lansat pe 5 august ,“E” este ultimul album din seria “MADE” prin care BIGBANG  a aratat inca o data(in caz ca aveati dubii) de ce sunt cea mai populara trupa k-pop atat in in Coreea cat si in afara.


Daca mai tineti minte ,in 2010 (pe vremea cand nici macar nu exista blogul) ,G-Dragon si TOP au scos impreuna melodia “HIGH HIGH” care s-a bucurat de un succes rasunator. De ce va aduc aminte de colaborarea lor tocmai din 2010? Pentru ca”Zutter”, una din melodiile de pe albumul “E” , a fost scrisa si produsa de cei doi iar in mai putin de o luna GD si TOP au strans 10 mil de vizualizari pe youtube.

Personal cred ca “Zutter ” ii defineste foarte bine pe baieti.Am sa va las aici un link cu versurile melodiei ca sa intelegeti mai bine la ce ma refer.


Deranjat de emotionanta , ar putea spune unii , a doua melodie “Let’s not fall in love” o consider cea mai sensibila si frumoasa melodie BIGBANG ever.Poate este datorita caracterelor atat de diferite si totusi asemanatoare  sau versurile dureros de precise sau doar vocea lui Taeyang J.Ideea este ca Let’s not fall in love” este o melodie pe care o data ascultata … o sa vezi;)


Asadar, seria MADE a luat din pacate sfarsit dar voi reveni in curand cu stiri noi despre k-pop.Pana atunci, pe data viitoare si nu uitati, have k-pop fun!!!









Niciun comentariu:

Un produs Blogger.